Заключваща система – EVVA 4KS

Начало » Заключваща система – EVVA 4KS

4KS. Здрави. Силни. Сигурни.


4KS ви предоставя сигурност в най-тежките условия. Тя е най-новият модел и логично продължение на нашата изпитана и доказана система за сигурност. 4KS е по-здрава, по-силна и по-сигурна. Новият дизайн стабилизира ключа и го прави по-компактен и ергономичен. Благодарение на новата защита против разпробиване, 4KS отговаря на най-високата категория за сигурност съгласно EN-1303:2015. Всичко това прави 4KS изключително стабилна система, която е в състояние да ви осигури спокойствие дори при най-тежки условия.


Ползите от използването на 4KSКомпоненти на патрон EVVA 4KS


– изключително устойчива и издръжлива
– подходяща при сложни заключващи системи (мастър системи)
– без пружинна технология
– възможност за модулиране на патрона според всякаква дебелина на вратата
– изработка на дупликат само с карта
– патент до 2035 година


За цилиндъра на 4KS


Схема на патрон EVVA 4KSЗаключващите елементи в цилиндрите на 4KS се плъзгат по дължината по кривите на нареза на ключа. Това обезмисля прилагането на сила с цел надделяване над пружинната устойчивост. 12 плъзгача се привеждат в определено положение чрез управление на шестте криви и се подреждат по две контролни сйдбара. Долната лента отговаря за допълнителното кодиране на ключа. Ключът 4KS се нарежда общо 4 пъти, което осигурява с 3 нареждания повече от конвенционалните системи за сигурност с щифтове и така предоставя максимална защита.


Международни сертификати


Международните сертификати 4KS и специфичните за отделните държави модели правят продуктите отличен избор в цяла Европа.


Ключът 4KS


Ключ за патрон EVVA 4KS

Ключът 4KS е реверсивен и е с уникален заострен връх, което го прави особено лесен за употреба. Висококачествената сплав от никел и сребро, от която е произведен ключа и антифрикционното покритие на всички заключващи елементи гарантират висока устойчивост на деформации дори при най-тежки условия. Специфична особеност на ключа е пресичането на припокриващите се криви. Това изключва манипулация при системите с мастър (master) ключ. Допълнителното кодиране също спомага за максимална сигурност.Дизайн на ключа 4KS


Държачите на 4KS се предлагат в черно, червено, синьо, бяло, жълто и зелено.


Механични и електронни системи комбинирани в един цилиндър.


Иновативната технология на 4КС предлага сигурна защита срещу познатите деструктивни методи


Патрона е окомплектован с няколко заключващи пластини. Благодарение на свободно движещите се пластини, което всъщност е безпружинната система на 4КС, е практически невъзможно да се отключи с познатите инструменти за отключване. Безпружинната система също така защитава патрона от бъмпинг (bumping).


Защита против дупчене


Закаления метален контролен бар също осигурява ефективна защита против дупчене.


Изтръгване на сърцевината


Закаления контролен бар осигурява защита и от изтръгване на ротора на цилиндъра (въртящата се част на патрона)

Цени

Размер / Цена

  • 30/30 мм. - 338 лв.
  • 30/35 мм. - 374 лв.
  • 30/40 мм. - 410 лв.
  • 35/40 мм. - 446 лв.