Ремонт (пренареждане) или смяна на автопатрони на врати и стартери (при загубени или откраднати ключове)

Начало » Ремонт (пренареждане) или смяна на автопатрони на врати и стартери (при загубени или откраднати ключове)

Ремонт на автопатрони на врати и стартери

Има случаи, в които се налага да ремонтирате или смените автопатрон на врата или стартер. Най-често това често се случва при загуба или кражба на ключ. При кражба на лични вещи е особено важно да смените патрона си, защото личните ви данни, лесно биха насочили крадеца към дома или обекта, за които има ключове. Ако изпаднете в такава ситуация, не се колебайте да се свържете по най-бързия начин с нас. Ние прекодираме заключващата ви система, разместваме елементите вътре и ви правим нов ключ, според актуалния вариант на заключване.

При загуба на ключа, ситуацията е идентична. За да сте уверени, че имуществото ви е в безопасност, най-добре е да прекодирате или смените заключващата си система.

Когато купувате или наемате имот, също можете да сте напълно спокойни, едва след като смените заключващата система с нова, до която само вие и близките ви имате достъп.

Когато искате да лишите някой от ключ, смяната на заключващата система отново е най-добрата алтернатива, тъй като дори да ви върне ключа, човекът може да си е извадил дубликат. В такива случаи препоръчваме смяна или прекодиране.

Доверете се на дългогодишния ни опит със защитните механизми и се свържете с нас.

Извършваме прекодиране само при предоставяне на документи за самоличност и документи, доказващи, че сте притежател на конкретното движимо или недвижимо имущество.