Отключване на каси и сейфове

Начало » Отключване на каси и сейфове
Имате нужда от спешен ключар в София, не му мислете – Градският Ключар потърсете: 0889 239 965! Бързо, точно и коректно, денонощно и експресно! Разполагаме с отлично обучен и висококвалифициран ключар с опит придобит в множество аварийни ситуации!

Професионално отключване на каси и сейфове в София - City Locks

Отключването на каси и сейфове е специфична ключарска услуга, която изисква квалифицирани знания и опит.

Ако сте загубили ключ за каса или сейф, отключването или заключването се е повредило, или имате затруднения с точната комбинация, обърнете се към нас. В подобни случаи, не е добра идея да се опитвате да разрешите проблема сами, тъй като можете да усложните нещата и да нанесете допълнителни щети на механизма. Доверете се на нас и ще се отзовем на повикването ви по възможно най-бързия начин.

След направения оглед, ще преценим дали можем да отстраним проблема на място или трябва да вземем касата или сейфа в нашето ателие (като вие можете да присъствате по време на ремонта). Времето за извършване на услугата варира от няколко минути до няколко часа и зависи от сложността на случая и от това дали устройството е снабдено с допълнителни защитни функции, освен ключалката или кода.

След извършване на услугата, можем да ви извадим резервен ключ и да ви дадем полезни съвети за работата с вашия сейф или каса, за да се предотвратят подобни проблеми в бъдеще.
Доверете се на City Locks и спестете нерви, време и пари.

Oбадете се на аварийния ключар – City Locks от Контакти или на телефон 0889 239 965