Отключване на автомобили при загубен или заключен в колата ключ

Начало » Отключване на автомобили при загубен или заключен в колата ключ
Заключили сте ключът в колата или в багажника, а сте изгубили резервния ключ? Не изпадайте в паника, а ни се обадете и ще решим незабавно проблема. Това се случва сравнително често и за щастие има лесно решение на проблема. Свържете се с нас: 0889 239 965!

Отключване на автомобили при загубен или заключен в колата ключ

При загубен ключ на кола, джип, бус, камион, просто се свържете с нас и ще се отзовем на повикването ви възможно най-бързо.

Единственото от което се нуждаем, преди да извършим услугата, е да докажете по някакъв начин собствеността си върху превозното средство.

За да отключим автомобила, използваме различни професионални инструменти и пособия, в зависимост от това дали просто сте заключили ключът си вътре или сте загубили единствения ключ, който притежавате. Всеки автомобил и всяка ключалка си имат своите специфики и се отключват по различен начин. Ето защо, не е добра идея да се опитвате сами да отключвате превозното средство при липса на ключ, защото е почти невъзможно да успеете да го отворите, без да повредите ключалката или някой друг механизъм на вратата.

В случай че, ключът ви е откраднат, е добре да смените секретността на ключалките и да изтриете стария транспондер.

Ние от Citylocks ви предлагаме изработка на ключ по код или по шифър на ключалката. Освен това, предлагаме прекодиране, демонтаж и монтаж на всички контактни ключове, автоключалки и багажници за всички марки автомобили.

Екипът ни разполага с професионална техника от най-висок клас и гарантираме качество на извършените услуги.

Ако имате проблем с отключването на колата и се нуждаете от ключар, не се колебайте да се свържете с нас на тел: 0889 239 965 или заповядайте на адрес: София, Пазар Мусагеница, Павилион 19, ул. „Боян Дановски“.

При всички случаи, нашите автоключарски усруги ще ви помогнат да разрешите проблема си максимално бързо.
Ако изпаднете в нужда, обадете се на Ключар City Locks от Контакти или на телефон 0889 239 965