Подмяна на касова брава

Подмяна на касова брава със секретна патронна брава
Начало » Подмяна на касова брава

Подмяна на касова брава

Поради факта, че касовите брави се отключват без взлом и механична повреда са хит за отключване сред крадците. В тази връзка фирма Сити Локс предлага подмяна на  касова брава, била тя основна касова брава, триточкова или допълнителна с аналогична на нея патронна брава.

Съвременните брави за врати най-общо се делят на касови и секретни. По-често обаче у нас се ползват все още касовите брави, въпреки че секретните се смятат за малко по-надеждни. В тази връзка, подмяната на касова брава е изключително често използвана и търсена услуга. Факт е, че касовата брава е популярна мишена за крадците, тъй като чрез нейното разбиване, те най-лесно получават достъп до определен имот, помещение, жилище, офис и т.н. След такова разбиване, ремонтът не е най-доброто и по-конкретно: не е най-безопасното решение. Напротив: по-надеждният вариант е цялостната подмяна на касова брава.

допълнителни брави

Ние предлагаме денонощна услуга за подмяна на касова брава. Можете да ни се обаждате по всяко време, без притеснение, тоест дори след евентуална авария или взлом в конкретното помещение. Необходимо е само да ни се обадите и ние ще направим обратна връзка с вас със специалисти, който да обсъди подробностите с вас максимално бързо. Гарантираме ви безплатна консултация както по телефона, така и на място, а освен това и скоростно пристигане на адреса, посочен от вас.

Нашата услуга за подмяна на касова брава важи за всякакви брави: основна касова брава, триточкова или допълнителна с аналогична на нея патронна брава. Моля, след като се свържете с нашите представители, да поясните точния вид на бравата ви, както и евентуалната причина за нейната подмяна или повреда, в случай че можете да дадете такива подробности. По този начин, екипът ни ще може максимално добре да се подготви за услугата, респективно и да ви помогне навременно, без да губи от ценното ви време.

Разчитайте на нас и за съвет за по-сигурно и надеждно решение за вашата безопасност. Ако имате нужда от подмяна на касова брава не поради взлом или повреда, а поради желанието да се подсигурите повече, ние ще ви препоръчаме най-добрия вариант за конкретния ви случай, съобразявайки се както с помещението, така и с вашия бюджет.

Не правете компромиси с най-важното за вашия дом или работно място, а именно сигурността. Гарантирайте своята безопасност, както и тази на вашите близки или колеги, работници или приятели, като разчитате на услугата ни подмяна на касова брава по всяко време. Ние сме тук не просто, за да сменим или поставим за първи път надеждна касова брава, но и да ви дадем съвет за вашата безопасност.

Екипите ни разполагат с всички необходими пособия и инструменти, така че не е нужно да ни предоставяте нищо. Имате опцията да предоставите закупената лично от вас нова касова брава, но можете да оставите това задължение и на нас. Ние работим с висококачествени производители на ключарски изделия, така че можем да ви предоставим и наш вариант за надеждна касова брава.

Подмяна на касова брава ATRA

Подмяна на касова брава със секретна - преди

Подмяна на касова брава – преди

Подмяна на касова брава със секретна - по време

Подмяна на касова брава – по време

Подмяна на касова брава със секретна - след

Подмяна на касова брава – след

Безплатен оглед и консултация с цел повишаване сигурността на вашата врата.
Свържете се с нас от – Контакти или на телефон 0889 239 965