Изработка на ключове

Изработка на всякакви видове ключове
Начало » Изработка на ключове

Ключарските услуги продължават да са водещи класически занаятчийски дейности, които трудно се заменят с която да е съвременна техника или джаджа. Е, вече съществува и така нареченото заключване с чип, дигитално или електронно, но нашата фирма е добре подготвена и е наясно с последните новости, така че без значение какъв тип заключване търсите, ние сме насреща за вас по всяко време. Тук сме, за да ви предложим стандартната услуга изработка на ключове за нестандартно ниска цена, а също така и придружена с нестандартно позитивно и отлично отношение към всеки наш индивидуален клиент. Ние се стараем да бъдем максимално полезни на всеки от вас, като едновременно с това осигуряваме персонално отношение към потребителя. Само така можем да бъдем сигурни, че вие като клиенти ще останете доволни от работата ни, а ние като професионалисти, съответно, че сме си свършили добре работата.
Изработка на ключове представлява комплексна услуга, която включва редица типове помощ от наша страна, насочени към сигурното и надеждно заключване на ваш имот, автомобил, индустриално помещение, сейф и т.н. По-конкретно, коректната ни фирма и екипът ни от опитни и благонадеждни специалисти могат да ви бъдат полезни със следните услуги и дейности:
 

 1. Нова, първоначална изработка на следните ключове за съответния тип брава, устройство: секретни, автомобилни с чип, секретни, касови, ямкови
 2.  

 3. Изкарване на допълнителни ключове за брава, секретни, автомобилни, касови и т.н.
 4.  

 5. Поправка на вече на налични автоключове и дистанционни – ако е възможно
 6.  

 7. Изработка на ключ по налична брава или патрон
 8.  

 9. Специализирана изработка на ключове – стари или прекалено нови модели брави
 10.  

 11. Продажба на вече готови нови системи за заключване, включително и техния монтаж и демонтаж на стари налични такива
 12.  

 13. Отваряне на помещение с изгубен ключ, чип – моля, имайте на предвид, че услугата се осъществява само с присъствието на реален собственик, който трябва да докажете правото си на собственост върху имота, а ако такъв собственик липсва, в присъствието на свидетели, най-често съседи или домоуправители

 
Можете изцяло и веднага да ни се доверите. Ние работим за вас денонощно – дори да е спешно, ще се отзовем максимално скоро! Фирмата и екипът ни са на ваше разположение 24 часа в денонощието и 7 дена в седмицата! 
Внимание: ние работим в рамките на цяла столична община. Можете да ни посетите на място, както и предварително да ни се обадите, за да обсъдим подробностите във връзка с вашата поръчка! 
Не забравяйте – при нас цените винаги са изключително разумни, конкурентни и ниски! Бъдете нащрек за промоции и специални оферти, особено ако сте наш лоялен или корпоративен клиент. Обадете ни се – ние знаем как да ви помогнем и как да изработим за вас секретни, автомобилни с чип, секретни, касови, ямкови и изобщо каквито се сетите ключове на добра цена и в най-кратки срокове! Фирмата ни е ключарят, на който наистина можете да разчитате!