Автоключове и дистанционни

Авариен автоключар София
Начало » Автоключове и дистанционни

Скъпи приятели, настоящи и бъдещи клиенти, молим всички вас, които все още (за щастие) никога не са се сблъсквали с проблема да изгубите ключа за колата си или дистанционното към заключващата система да се повреди. Рано или късно подобен проблем може да сполети всеки от вас, така че избегнете го, като предварително си извадите дубликат на автомобилния ключ или дубликат на дистанционното. Автоключ, отключващ автоключалка
Ние сме тук, за да ви осигурим тази превенция и предварителна защита от подобни неприятности. Винаги е по-добре да сме подготвени, нали?

И все пак, ако ситуацията с изгубения, повредения или дори най-лошото: откраднатия ключ за вашата кола ви свари неподготвени, не изпадайте в паника и не се притеснявайте изобщо. Фирмата ни работи 24/7 за вас и точно за такива ситуация. Нашият екип ще приеме поръчката ви – колкото и спешна да е тя – и максимално бързо ще задейства нещата за вас, а именно да изпрати екип до мястото, на което е паркирана колата, за да бъде отстранен проблема. Освен че можем да ви извади нови автоключове, ние ще се справим отлично и бързо със смяната на заключващата се система, най-вече за ваше спокойствие, а и в случаите, когато ключовете ви са откраднати. Ние можем да се справим и с проблеми от типа на счупен в ключалката ключ, развалена ключалка и смяна с нова или ремонт на настоящата.

Пластмасова обвивка на автоключБез значение кога ни се обаждате и кога ще пристигне екипът ни при вас, ние винаги сме готови да ви предложим с оферти за най-ниските цени в района на град София и цяла столична община. Работим с инструменти и принадлежности от последно поколение и сме винаги в крачка с най-новите и модерни тенденции в областта. Винаги се съобразяваме както с националните, така и с международните стандарти за безопасна работа и сигурна смяна и поправка на автоключове и дистанционни. Можете да разчитате на нас по всяко време, без значение от настоящия ви бюджет. Ние вярваме, че сигурността и експлоатацията на собствената кола трябва всеки от вас да може да си я позволи. И фирмата ни е тук, за да ви докажем, че е така.

Коректната ни и винаги надеждна за своите клиенти фирма предлага още и съдействие във следните дейности: продажба на оригинални автомобилни ключалки, нарязване на ключ по код, програмиране на оригинален ключ, автодиагностика и изтриване на грешки, програмиране на ECU Immo/имобилайзер, отваряне на автомобил и посещение на адрес за извършването на каквато и да е от осигуряваните от нас услуги.Апарат за изработване на автоключове

Скъпи клиенти, не се колебайте да ни потърсите и за следните услуги, защото ние наистина сме насреща за всичко и всякаква помощ, свързана с вашите автоключове или дистанционното за заключващата система на вашата кола: Оглед на повредата и консултация, като в случая заплащането зависи от годината и модела на превозното средство, а също така и аварийно отваряне на заключен автомобил, отваряне на блокирала брава (капак, врата, багажник, жапка.)

Изработка на дубликат на автоключ

  • Обикновен автоключ - 8 лв.
  • Специален автоключ - 18 лв.
  • С транспондер (имобилайзер)-фиксиран код - 40 лв.
  • С криптиран код (имобилайзер) - 80 - 130 лв.
  • С дистанционно - от 150 лв.

Изработка на ключ по ключалката или по фабричния номер на ключа

  • Обикновен автоключ - 80 лв.
  • Специален автоключ - 80 - 120 лв.
  • С транспондер (фиксиран код) - 90 - 150 лв.
  • С криптиран код - 120 - 180 лв.
  • С дистанционно - от 180 лв.